EEN NIEUW SEIZOEN, EEN NIEUWE ENERGIE & EEN NIEUWE NAAM! 🎾🔥

Een nieuw seizoen, nieuwe inspiratie en een nieuwe energie! 🎾🔥 En voor Bastiaan ook een nieuwe naam voor zijn onderneming die zich richt op tennis en mindset. Vanaf heden gaan wij door met de naam 🔥 WE ARE PASSION 🔥. Deze naam staat symbool voor de passie en energie die wij voelen voor de geweldige sport tennis en het leven.

Ook kunnen we met trots vermelden dat de mentale workshops voor de jeugd van start gaan deze maand. Verschillende mentale thema’s zullen aan bod komen en zeer waardevolle onderwerpen zullen belicht worden en gaan we verder ontwikkelen tijdens de speelse workshops. Hieronder zijn de eerste data voor de workshops van de jeugd te vinden. Voor zowel de gewone TENNISKIDS als voor de kids van de SELECTIE hebben wij een aanbod voor workshops.

Neem gelijk een kijkje bij onze nieuwste workshops en schrijf je in voor de nieuwsbrief of join de nieuwe groepsapp die als bedoeling heeft jullie op de hoogte te houden van de nieuwste artikelen, workshops en andere leuke producten. 

We zijn bezig met de laatste stappen voor onze vernieuwde site, dus als de nieuwsbrief, de appgroep nog niet te vinden zijn… Nog heel even geduld! 🤩 

Workshops voor de komende tijd:

“Omgaan met Tegenslagen” voor de kids & de Selectie (Prijs: € 24,95)
Zaterdag 10 september van 10:00-12:00 op tc IJburg voor de SELECTIE (Oranje, Groen en Geel).
Zondag 11 september van 16:00-18:00 op tc IJburg voor de KIDS (Oranje, Groen en Geel).

Omdat we graag willen dat jullie je opgeven zal de actieprijs voor je 1e workshop 24,95 zijn, hierna zal de prijs 29,95 worden.

Ik zie jullie graag op de baan! 🔥 

Met sportieve groet,

Bastiaan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart