Our Story

Sinds 2018 actief vol passie..

WE ARE PASSION gelooft dat elk succes of elke droom mogelijk is en door jou en mij te creëren is. Binnen de wereld van tennis zien wij dat veel spelers vastlopen, omdat zij vooral focussen op de fysieke techniek. Tijdens onze WORKSHOPS & TENNISLESSEN leren wij de spelers mentale en fysieke technieken die de speler waardevolle voordelen geven op de baan en in het leven! 🔥 

Mijn naam is Bastiaan Kollen en sinds 2018 sta ik vol passie en energie les te geven aan de spelers van Nederland. Naast het lesgeven heb ik een enorme passie voor Psychologie, NLP en Mindset en ik geloof dat onze MINDSET essentieel is voor het realiseren van onze POTENTIE en voor het creëren van een mooiere wereld voor iedereen.

Ik kijk er naar uit je te zien op de tennisbaan!

Bastiaan Kollen

Missie

WE ARE PASSION heeft als missie om alle tennisspelers mentaal sterker te maken zodat zij met meer plezier en zelfvertrouwen op de baan staan.

Visie

WE ARE PASSION gelooft dat met de juiste MINDSET wij in staat zijn veel meer te bereiken dan dat we vaak geloven. In ons schuilt oneindige potentie.

Waarden

Trainer/Coach/Tennis instructor

Welcome to the WE ARE PASSION website! We are dedicated to combine the knowledge of Psychology, NLP & Mindset to master our mental game.

De website heeft een nieuw jasje gekregen en ook onze workshops krijgen een update naar versie 2.0. Binnenkort zullen er nieuwe inspirerende workshops te vinden zijn voor de kinderen & ook voor de prestatieve selectie. Daarnaast zullen er uiteraard nieuwe thema’s behandeld worden voor de leden die wedstrijden spelen, maar uiteraard ook voor de mensen die gewoon bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling.

Winkelwagen
WE ARE PASSION